Измивате ги,подсушавате ги и ги разделяте на 2 по-тънки парчета и стават 4
Трябва ви едно оребрено тиганче или скара
Капвате малко олио или зехтинче,което аз както знаете обожавам :)
Печете за по 5-6 минути от всяка страна ,защото знаете пилешкото е крехко ,а не искаме да го изсушаваме
До тук вече сме готови след има няма 10 минути с първата част.После ни трябва 1 чаена чаша ориз,какъвто имате
Измивате го хубаво,за да падне нишестето и го варите до готовност
Трябва ни и къри и малко сол
И 1-2 скилидки чесън
Запържваме чесъна до златисто , добавяме 2ч.л. къри и слагаме ориза да го дообъркаме с продуктите.
Сервираме с питките със зелени подправки или чисти ,просто като ги замесим без подправките вътре :) иииииииииииии представям ви шедьовъра,което е готов след 30 минути :)
BON APPETIT
0 коментара:
Публикуване на коментар